Internet marketing vacatures bij Leadhub

Alle actuele vacatures

<p Lees meer over onze online marketing stage>>

Online marketing traineeship

Wil jij binnenstappen in het online marketing vakmanschap? Vol dan het traineeship bij Leadhub en wordt opgeleid tot volwaardig online marketeer. Vanaf dag 1 zal je meedraaien in het online marketing team waarbij je direct kan bijdragen aan het succes van nationale en internationale bedrijven. Wij zijn op zoek naar gedreven starters (hbo/wo) die als online marketing trainee hun carrière willen beginnen.

Lees meer over ons online marketing traineeship>>

Online marketing stage

Heb jij een passie voor online marketing? Houd je van een uitdaging? Klinkt gratis Nespresso je als muziek in de oren? En wil je werken in één van de vetste startups? Kom dan bij Leadhub stage lopen en join us!

Leadhub ontwikkelt succesvolle lead generatie oplossingen en exploiteert eigen online portals. Ter ondersteuning van ons team zijn we per 1 februari op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e). Ons kantoor is gevestigd in Eindhoven aan de Mathildelaan 1a.

Open sollicitaties

Geen passende vacature gezien en wil je toch graag ons team komen versterken? Stuur dan een open sollicitatie naar info [@] leadhub.nl